PERSONVERN

Behandling av personopplysninger og cookies

For vår hjemmeside gjelder følgende:

  • Behandling av personopplysninger skjer i henhold til personopplysningsloven.


  • Du er anonym ved besøk på vårt nettsted. Vi registrerer kun din datamaskins domenenavn (IP-adresse), ikke din e-post adresse. Dersom du gjennom vår hjemmeside ønsker at vi skal utføre noen tjenester for deg, kan vi trenge visse personopplysninger. Personopplysninger du avgir til oss vil bare brukes i tråd med det aktuelle formålet og på en sikker måte. Dine personopplysninger vil ikke bli benyttet til markedsføringsformål og heller ikke bli solgt eller gitt videre til tredjepart.


  • Ved oppkobling til vår hjemmeside, kan vi automatisk (dvs. ikke ved registrering) innhente ikke-personlige data (for eksempel type nettleser og operativsystem som er brukt, antall besøk, gjennomsnittlig tid du er inne på nettstedet og hvilke sider du har sett på og domenenavn). Vi kan bruke disse dataene for å overvåke hvor populær vår hjemmeside er og for å forbedre egenskaper eller innhold.


  • ”Cookies” er informasjon som lagres automatisk på din datamaskin. Når du besøker vårt nettsted kan vi lagre data på din datamaskin i form av en ”cookie” for å kjenne igjen enheten neste gang du besøker oss. Hvis du ikke vil motta cookies, kan du sette opp nettleseren din slik at den sletter alle cookies fra harddisken på datamaskinen, blokkerer alle cookies eller gir deg en melding før en cookie blir lagret.


  • Perestroikas hjemmesider inneholder lenker til andre nettsteder. Perestroika er ikke ansvarlig for personvernpraksis eller innhold på andre nettsteder.


  • Perestroika anser informasjonen på sine nettsider som pålitelig, men kan likevel ikke garantere at informasjonen til enhver tid er korrekt, fullstendig eller tilgjengelig. Perestroika fraskriver seg således ethvert ansvar for feil, mangler og manglende tilgjengelighet på sidene.


  • Perestroikas hjemmesider inneholder lenker til andre nettsteder. Tredjepart har selv ansvaret for at publisering på sine nettsider er i overensstemmelse med lover og regler. Perestroika er således ikke ansvarlig for personvernpraksis eller innhold på andre nettsteder.


Immaterialrett

  • Perestroika har alle immaterielle rettigheter til sidene, og gjengivelse av innholdet på disse er kun tillatt med skriftlig samtykke fra Perestroika.


Ønsker du ytterligere informasjon, vennligst send en e-post til post@perestroika.no.